• 06 45996402
  • levertijd 3 werkdagen
  • info@cocostudio.nl
  • 06 45996402
  • levertijd 3 werkdagen
  • info@cocostudio.nl

Palet 12 Kleuren essential klein

€ 30,25
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Stap in een wereld van kleur met het Diamond FX 12-Kleuren Palet! Dit palet bevat een scala aan kleuren: van levendig geel tot diep paars, en alles daartussenin - roze, groen, donkergroen, bruin, zwart, wit, oranje, rood, lichtblauw en donkerblauw. Deze kleuren zijn speciaal samengesteld om jouw creativiteit te prikkelen en je verbeelding tot leven te brengen.

Elk palet bevat 12 x 6 gram potjes en 2 penselen, waardoor je een bijna complete toolkit hebt om jouw visie werkelijkheid te maken. Of je nu kiest voor verfijnde details of levendige kleurovergangen met een spons, Diamond FX schmink biedt een ongeëvenaarde dekking dankzij zijn geconcentreerde pigmenten.

De kleuren stralen met helderheid en intensiteit, zelfs wanneer je ze over andere tinten aanbrengt. Het mixen van kleuren is eenvoudig en de resultaten zijn verbluffend. Zelfs witte schmink op een zwarte achtergrond behoudt zijn scherpte en diepte. En het mooiste is: onze schmink blijft de hele dag probleemloos zitten, zonder te vervagen, scheuren of verkleuren. Onze formule is zacht voor je huid, vrij van parfum en biedt het comfort dat je verdient.

Verwijderen is een fluitje van een cent - gewoon (koud tot lauwwarm) water en zeep zijn voldoende. Met goedkeuring van zowel de EU als de FDA, kun je vol vertrouwen genieten van onze Essential schminks.


Houd er rekening mee dat kleuren op je scherm iets kunnen afwijken van de werkelijkheid, maar dat doet niets af aan de magie van Diamond FX schmink. Stap in een wereld vol kleur en ontdek wat mogelijk is met Diamond FX! Deze kleuren zijn niet navulbaar/vervangbaar. Daarvoor adviseren wij u het het pallet van 12x10 Gram.