• 06 45996402
  • levertijd 3 werkdagen
  • info@cocostudio.nl
  • 06 45996402
  • levertijd 3 werkdagen
  • info@cocostudio.nl

Muismat met eigen opdruk of logo

€ 8,50
(1 stuk(s) = € 8,50)
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Personaliseer jouw werkplek en geef jouw kantoor een persoonlijk tintje met onze unieke bedrukte muismatten!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau of wil je gewoon je eigen werkruimte wat opfleuren? Ontdek dan onze mogelijkheden om een muismat te bedrukken met je eigen foto of tekst. Maak jouw dagelijkse werkzaamheden leuker met een muismat die écht bij jou past.


Muismat met eigen foto: Hoe leuk is het om tijdens het werken naar de stralende gezichten van je (klein-) kinderen, huisdieren, of geliefde te kijken? Laat je favoriete foto afdrukken op een hoogwaardige muismat en creëer een unieke en persoonlijke sfeer op je bureau. De opties zijn eindeloos, en de glimlach op je gezicht elke keer dat je je muis beweegt, is gegarandeerd!

Muismat met eigen tekst: Voeg een persoonlijke touch toe aan je werkplek met een muismat voorzien van je eigen tekst. Of het nu gaat om een inspirerende quote, een motiverende boodschap, of simpelweg je naam, wij zorgen ervoor dat het perfect op de muismat wordt gedrukt. Werk in stijl en laat je creativiteit de vrije loop.

Let op: De muismat op de foto dient slechts als voorbeeld en is niet exact te bestellen zoals afgebeeld. Dit geeft je de vrijheid om jouw muismat volledig naar wens aan te passen. Maak van je werkplek een persoonlijke oase en bestel vandaag nog jouw bedrukte muismat!


Hoe Werkt Het?

  1. Kies je favoriete product naar keus.
  2. Voeg de gewenste tekst toe in de laatste stap van het bestelproces.
  3. Maak het zo persoonlijk als je wilt!
  4. Als je een foto wilt toevoegen, stuur deze dan naar: Info@cocostudio.nl
  5. Wij beoordelen de kwaliteit en nemen indien nodig contact met je op.


Wacht niet langer, en geef je werkruimte een unieke uitstraling met onze muismatten met eigen foto of tekst. Bestel nu en maak van je bureau een plek vol herinneringen en inspiratie!