• 06 45996402
  • levertijd 3 werkdagen
  • info@cocostudio.nl
  • 06 45996402
  • levertijd 3 werkdagen
  • info@cocostudio.nl

🎨 Op zoek naar professionele schmink & grime werkzaamheden?

Ik ben Nicole - een enthousiaste schminker / grimeur die niet alleen geweldige producten maakt en verkoopt, maar ook uw evenementen tot leven brengt met prachtige Schmink & Grime.

Mijn reis begon jaren geleden bij Halloween en heeft zich ontwikkeld tot een ware passie waar ik nog steeds met veel liefde en plezier aan werk.

Er is niets dat me meer plezier doet dan mensen blij maken met mijn creaties.

Maar dat is nog niet alles! Als Sinterklaas weer in Nederland is, zorg ik er met dezelfde liefde en toewijding voor dat hij er op zijn best uitziet en klaar is om de harten van jong en oud te veroveren.

Of het nu gaat om een kinderfeestje, speciaal (club) evenement, een verenigingsbijeenkomst of een bedrijfsfeest, ik sta klaar om uw gasten te betoveren met creatieve Schmink & Grime. Geen wens is te groot voor mijn creatieve vaardigheden!

Wilt u uw evenement onvergetelijk maken met kleurrijke of enge gezichten en unieke ontwerpen? Vraag gerust naar de mogelijkheden die ik te bieden heb. U kunt eenvoudig contact met mij opnemen via het contact formulier onderaan deze pagina.

Benieuwd naar wat ik al gedaan heb? Neem dan een kijkje bij mijn portfolio.

Laten we samenwerken om van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring te maken! 🌟

Schmink Kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u schmink & aanverwante artikelen bestellen? Via onderstaande link komt u op de DiamondFX pagina. Via hier kunt u uw bestelling plaatsen om zelf de meest prachtige creaties te maken! Heel veel schmink Plezier

https://www.cocostudio.nl/c/webshop/schmink/diamond-fx/schmink-10-gram

Facecast laten maken

Wij kunnen voor u uw facecast maken! Wij nemen u stap voor stap mee in het gehele proces, en zullen u alle zorgen uit handen nemen. U kunt uw facecast gebruiken om uw eigen applicaties te maken voor het schminken of u kunt hem in de kast zetten. net wat uw wens is.

Omdat wij uw ogen en mond tijdelijk dicht moeten plakken mag u altijd iemand mee nemen die u vertrouwd zodat u zich veilig voelt. Indien u verkouden bent zijn wij genoodzaakt om géén facecast te maken dit inverband met gevaar wat wij niet willen lopen! Binnenkort zullen wij deze dienst toevoegen in onze webshop. Voor nu kunt u via het contact formulier, of via whatsapp/mail een afspraak inplannen.

Comming Soon.....

Wij zijn trost te kunnen vermelden dat wij achter de schermen heel hard aan het werk zijn om gave workshops in elkaar te zetten om te leren schminken/grimeren.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van nieuwe workshops of nieuwe producten? Volg onze sociale media kanalen ( linkje staat onder in de site )

Liefs, Nicole

Meer informatie? Of een reservering maken?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Vermeld svp uw telefoon nummer zodat wij contact met u kunnen openemen. Liefs, Nicole